I skrivende stund oplever vi en krisesituation i Europa, som ikke kan måles med noget lignende siden Den Kolde Krig. Det er svært at forholde sig til, og alligevel kryber det hele tæt ind på kroppen og giver myrekryb – for det er jo helt almindelige mennesker, ligesom os, det drejer sig om. Af lige præcis den grund har vi hos Lazytoro valgt at bakke op om indsamlingen til Ukraine og landets befolkning. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel.

Vi indsamler penge til Røde Kors

Vi har indgået et samarbejde med en række andre sider for at kunne indsamle penge til Dansk Røde Kors, som yder humanitær hjælp i Ukraine. Det foregår således, at vi har tilbudt gratis udgivelser på vores side, og de betalte penge går direkte og helt ubeskåret til Røde Kors og den ukrainske befolkning.

Og det har gjort en forskel, for vi har i øjeblikket indsamlet omtrent 300.000 danske kroner ind til Røde Kors. Disse penge er udelukkende øremærket til Ukraine.

Røde Kors’ humanitære arbejde i Ukraine

Det kan være svært at yde noget som individuel borger, men derfor har vi heldigvis nødhjælpsorganisationer som Røde Kors, der kan varetage det vigtige arbejde. Røde Kors befinder sig i Ukraine, hvor der lagres nødhjælp til den ukrainske befolkning. Nødhjælpen indebærer tøj, mad, vand, medicin og andre essentielle forsyninger. Derudover giver Røde Kors kurser i førstehjælp. Røde Kors har også været med til at oprette modtagelsescentre uden for grænsen til ukrainske flygtninge. Røde Kors tilbyder ligeledes rådgivning og vejledning fra socialrådgivere samt jurister til ukrainske flygtninge.  

Bidrag og støtte

Nedenfor kan du se en liste med alle, der har bidraget til at kunne indsamle disse penge. Vi er stolte af at være én af dem. Vi takker alle for bidragene og støtten.

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

Er du nysgerrig på dette projekt, kan du læse mere hos Ivaerksaetter.dk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here