Dine medarbejdere er dem, der sørger for, at tingene bliver udført. Derfor er det vigtigt, at du løbende motiverer, inspirerer og ikke mindst giver udtryk for din glæde ved dem.

En god måde at værdsætte dine medarbejdere på, det er ved at give dem afstressende firmagaver. Gaver som kan få dem ned i tempo og hjælpe dem med at få ladet batterierne op igen. I denne artikel fokuserer på konkrete gaveeksempler, der med fordel kan gives som firmagaver.

Eksempler på afslappende gaver til hende og ham

Langt de fleste elsker spa og wellness. Derfor er det oplagt at finde gaver inden for denne genre, når du gerne vil have, at dine medarbejdere skal forkæle sig selv lidt.

Spaophold

Hvis du virkelig vil give dine medarbejdere et stort klap på skulderen, så giver du dem et spaophold. Spaophold kommer i mange forskellige afskygninger og former. Derfor vil priserne selvfølgelig også variere alt afhængig af, hvilken opholdstype du vælger.

Typisk kendetegn ved et spaophold er afslappende spabade, massage, sauna, velvære og ikke mindst god mad.

Massage

Det billigere alternativ til spaopholdet, det er massage. Massage er oplagt at give til medarbejdere, der laver meget fysisk arbejde. Fysisk arbejde slider på kroppen og musklerne, hvorfor en omgang massage vil være som sendt fra himlen. Sådan en omgang vil for eksempel være oplagt at give lige før jule- eller sommerferien med henblik på at gøre medarbejderne 100% klar til ferie.

Derfor skal du give firmagaver som er afstressende

Der findes flere forskellige grunde til, at det er en god ide at give firmagaver som er afstressende. Herunder kan du læse mere om nogle af de bedste grunde og fordele.

Gaverne modvirker stress

Den største fordel er, at gaverne til hende og ham modvirker stress. På en travl arbejdsplads er det vigtigt, at man af og til trækker stikket for en stund og får ladet batterierne op. I det tilfælde er de afstressende firmagaver at foretrække. De kan nemlig være med til at minimere antallet af stresstilfælde på arbejdspladsen, hvilket er til alles fordel og glæde.

Du værdsætter dine medarbejdere

Ved at give dine medarbejdere gaver, som de faktisk har et behov for, så viser du, at du værdsætter dem. Medarbejdere, der føler sig værdsatte, de er alt andet lige mere motiverede for at gøre det godt. Derudover vil det også bidrage til et markant bedre arbejdsmiljø – og hvem vil ikke gerne have det?

Dine medarbejdere får fornyet motivation

Som netop beskrevet vil gode firmagaver være med til at motivere medarbejderne. Det er vigtigt, at du som ansvarlig/leder løbende motiverer medarbejderne, så de har lyst til at komme på arbejde – og ikke mindst at bidrage med noget.

OBS: Når du som virksomhed giver dine medarbejdere gaver, så kan der være skattemæssige forhold, du skal være opmærksomme på.

Informationer til denne artikel er blandt andet hentet fra foldbartrækvogn.dk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here